2013. március 3., vasárnap

Munkalehetőség a Matias Cukrászdában...

Mivel nagyon sokan vagytok, akik követitek az oldalamat és nap mint nap kerestek meg azzal, hogy szeretnétek velem dolgozni, arra gondoltam, hogy kihasználom az adott lehetőséget és ezen az oldalon keresek munkatársakat a győri Matias Cukrászdába....
Három kollégát keresek, aki részese lehetne a cukrászat mindennapjainak!






Első körben egy olyan embert keresek, aki az én távollétemben tudná mindazt a feladatot ellátni, amit én végzek nap mint nap.
Ehhez azt gondolom, hogy kell egy elhivatott személy, aki jó kommunikációs készséggel rendelkezik.
Magas fokon végzi a munkáját , lehetőleg van a karamellezésben jártassága.
Alap követelmény, hogy a figurás és formatorták készítésében valamint az alkalmi torták kivitelezésében rutinos és igényes munkát adjon ki a kezéből.
Legyen irányító vénája amivel emberségesen, de határozottan le tudja vezényelni a napi termelést.
A munkájára legyen maximálisan igényes és kreatív torták kerüljenek ki a kezéből.
Fontos, hogy át tudja venni az én stílusomat és alkalmazkodni tudjon az iránta támasztott igényeknek.
 Ebben a munkakörben, mivel egy bizalmi állásról beszélünk a legfontosabb a számomra a lojalitás és a kölcsönös szimpátia , ami egy gyümölcsöző együttműködés alapját képezi...
Ennek a munkakörnek a munkaideje változó igényű, nagy mértékben függ a megrendelésektől, ezért fontos, hogy az illető terhelhető legyen ez irányban is !!!

Másodsorban keresek egy olyan cukrászt, aki a napi termelésben részt tud venni... a kollégáim segítségében tud lenni a mindennapokban.
Fontos ebben a minőségben az, hogy azon túl, amit egy " átlag" cukrásztól elvárnak, a maximális elhivatottsággal végezze a munkáját.
A munkakörhöz tartozik : a massza és szeletposztok alapműveletei és a tortatöltésben való aktív munkálatok. A szeletelés és a szeletes, gyümölcsös desszertek dekorálása, a mousse válogatásaink készítése és a süteményes vitrinek folyamatos töltése....
Legyen alkalmazkodó és értékes részévé tudjon válni a cukrászat csapatának....
A  macaron készítésében való jártasság előnyt jelent!
Ez a munkakör két műszakos elven működik, ezért fontos, hogy az illető rugalmas legyen.

A harmadik munkalehetőségben egy olyan szakembert keresek, aki a pogácsák és finom pékárúk világában jártas.
Legyen szintén igényes és a munkájában tiszta!
Fontos, hogy legyenek ötletei és magas fokú tapasztalatai ezen a téren..
Az általa készített termékek feleljenek meg a legnagyobb  igényeknek!
Ez a munkakör állandó délelőtti műszakot igényel, a friss pékárúk érdekében....

Mind a három munkakörben fontos a szakmai tapasztalat és a szakmai alázat amivel a mindennapok munkáját végzi a jelentkező és az, hogy a közösségünk értékes tagjává szeretne válni.
A jelentkezéseket a lenjoz@gmail.com címre várom ( a betölteni kívánt munkakör megnevezésével) MUNKALEHETŐSÉG címmel.
Fényképes önéletrajzokat kérek, a fizetési igények megadásával!
Kérek csatolni három olyan képet, amin az a termék vagy torta van amire igazán büszke vagy, illetve nem szokásos módon három olyan képet, amire nem vagy büszke és az idő távlatában mit változtatnál rajta....
Ez utóbbi is nagyon fontos a számomra, mert ebből tudom lemérni, hogy mekkora a szakmai alázatod és mekkora igényeket támasztasz magaddal szemben!

A Vezető-helyettesi állás esetében kérek minden olyan szakmai tapasztalatot és jártasságot megnevezni amivel rendelkezel és ezeket plusz képekkel kérem igazolni.


Várom a jelentkezéseket!
A következő két hét áll a rendelkezésetekre, majd mindezek után, egy próbanapra hívom be mindazokat akik jelentkezését értékesnek találtam.

Köszönöm a figyelmet mindenkinek!

2 megjegyzés:

  1. Hááát ... nem sok embert ismerek, aki Téged helyettesíteni tudna...
    Kösse fel a gatyáját minden esetre!

    (Mosogatáshoz nem kell ember?) ;-)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Jozsi!

    Most akadtam a nemreg a blogodra es elkepeszto amit muvelsz. Le se tudom irni, hogy mit erzek, amikor a tortaidat nezegetem. Osszeszorul a szivem egy-egy ilyen munkalehetoseg lattan. Mindig is az volt az almom, hogy elsajatitsam a cukrasz szakmat, de sajnos itt mifelenk (egy erdelyi kisvaroskabol szarmazom) sem egy iskola, sem egy arva kepzes nincs, ami ezzel foglalkozna. Raadasul olyan egyszeru anyagokat, mint az etelszinezek is nehez beszerezni, igy kenytelen voltam mindenfele hazi dologgal probalkozni. Kepes lennek egesz nap egy cukraszdaban tojasokat utogetni szet, ha kozben elleshetnem valakitol ezt a szakmat, de itt mifelenk a jol meno cukraszdak meg onkentesnek sem vesznek fel, ha latjak, hogy nagy a lelkesedesed es a tehetseged, nehogy egy napon konkurencia legy a szamukra. Azt hiszem tudom vagy legalabb sejtem, mit erzel a szakmaddal kapcsolatosan. En neha ugy erzem nem tudok tortakeszites nelkul elni, bar nagyon-nagyon-nagyon messze allok toled ilyen teren. Mindenesetre szamomra te vagy a peldakep, es csak igy tovabb. Gratulalok neked ahhoz, hogy sikerult valora valtanod az almodat!

    Egy palyatevesztett pszichologus :)

    VálaszTörlés